AVC

Logo AVC

Home

De Antwerpse Vrouwenclub, afgekort AVC, werd heropgericht in 2006. AVC is een club waarvan alle studenten lid kunnen worden, maar enkel vrouwelijke studenten kunnen zich laten dopen. Aangezien de club niet faculteitsgebonden is, trekt ze leden aan van verschillende studierichtingen en instellingen. Daardoor is ze een gezellige bende die bekend is over heel het Antwerpse studentenleven.

Wat doet AVC?

  • Studentenfeestjes in het hartje van Antwerpen, waarbij een leuk en vrouwelijk thema de sfeer zet.
  • Plezante dagdoop die staat in het teken van plezier, feesten en vriendinnen maken voor het leven.
  • Exclusieve ledenactiviteiten, zoals de jaarlijkse Upperdare-avond en een citytrip om u tegen te zeggen!

AVC is een graag geziene studentenclub met maandelijks een TD in Café 'T Vervolg waar iedereen welkom is! Elk jaar opnieuw kun je bij ons meisjes leren kennen van verschillende onderwijsinstellingen in Antwerpen. Op korte tijd zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in het Antwerpse studentenleven. Daar zijn we erg trots op, zeker omdat we zien dat meer en meer meisjes ons op voorhand opzoeken om lid te worden en zich te laten dopen.

Aangezien we een VZW zijn, spreekt het voor zich dat sponsors en vrijwilligers een belangrijke rol spelen in het draaiende houden van AVC. We willen graag onze sponsors bedanken voor hun financiële en/of materiële steun. 

Lijkt het u of uw bedrijf wat om een steentje bij te dragen aan de enige echte Antwerpse Vrouwenclub? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Bij een sponsoring streven we naar zo groot mogelijke wederzijdse voordelen. Klik op de pagina 'sponsors' voor informatie en contactgegevens van onze huidige sponsors. 

Sponsors 2022-2023: