AVC

Logo AVC
September-Oktober

Lees ook

Oktober - November - December

Halloooo schatjes!  We zijn ondertussen al aan het einde van ons eerste semester gekomen,...

September-Oktober

Michelle Pairon 19-10-2018 09:34

Dag allerliefste dames! We zijn nu een maandje bezig aan het nieuwe AVC-jaar dus het is tijd voor ons eerste blogbericht!

Dit jaar begon met een intense openingsweek, waar we de meesten onder jullie hebben mogen ontmoeten. Students on stage, drankspelletjes in De Schacht, ons kraampje op de Ossenmarkt, Studay: Overal was AVC terug te vinden. Tijdens deze week hebben we ook verschillende meisjes onder jullie kunnen overtuigen om deel te nemen aan onze doop. En wàt een dag was dat! In jullie mooiste 90’s outfits stonden jullie klaar om nieuwe vriendschappen te smeden.

 

Na de kennismakingsspelletjes, de heerlijke frietjes van Fritkot Max, een sportieve dril, zo’n 300 keer het clublied zingen en verschillende wijntjes of pintjes konden we jullie blij en voldaan naar huis sturen met het mooiste schachtenlintje dat in Antwerpen terug te vinden is. Aan alle schachtjes: Merci om jullie zo in te zetten! En aan zij die er niet konden bijzijn, volgend jaar nieuwe kansen. Iedereen is alleszins even welkom op onze ledenactiviteiten en TD’s.

Behalve op het kennismakingsweekend! Dit was een weekendje exclusief voor de verse schachtjes. In de mooie velden van Wuustwezel, ver weg van het stadsgedruis, daalden we neer ready for some fun! We hebben in het zonnetje gezeten, drankspelletjes gespeeld (waaronder het populaire carakubb!), gedanst, gezongen, gegeten, en GECANTUST! Dit laatste was een enorm succes. Onze stemmen konden ze horen tot in Antwerpen, hopelijk waren de spauwgeluiden iets minder luid.

Slechts enkele dagen later was het tijd voor onze eerste TD van dit academiejaar: Blast From The Past TD. Wow, it’s getting hot in here… Niet alleen van jullie fantastische dansmoves, er werd ook wat afgekust ????. Deze avond ging ook onze fameuze verkiezing door. Moneymakers, Social Media Queen, Best verkleed, en uiteraard SCHACHTENKONINGING! Proficiat aan alle meisjes die een speciaal lintje verdient hebben, en proficiat aan Nathalie, onze Schachtenkoningin van dit jaar.

 

We kunnen dus besluiten: We zijn het jaar ingevlogen met een knal. Maar dit is nog maar het begin!  Ik vat voor jullie even snel de upcoming events samen. Facebook-evenementen komen er snel aan!

  • 23 oktober: Cara Kubb Toernooi! Op kennismakingsweekend zo’n groot succes dat we aan al onze leden de kans willen geven mee te spelen. Neem zoveel vriendinnen (niet-leden mogen ook meestrijden!) mee als je wil en ga voor de overwinning!
  • 30 oktober: Halloween TD! Kom in je engste outfit dansen in het leukste café: De Schacht.
  • 20 november: Yes yes yes! De beentjes nog eens losgooien op een nieuwe TD. In de koude novemberperiode gaan we ons verwarmen in de Amerikaanse deserts met de Wild West TD!
  • 27 november: We hebben opgevangen dat er enkelen onder jullie graag een High School Musical marathon wilden… U vraagt: Wij draaien! HSM, drankjes, goed gezelschap. Geen enkele reden om thuis te blijven als je het mij vraagt!
  • 11 december: Prosit senior! Onze praeses verjaart en dat vieren we serieus. Schachten: voor de eerste, enige en laatste keer mogen jullie onze senior prositen!

Wij hopen jullie talrijk aanwezig te zien op onze evenementen ???? Tot supersnel!

Dikke kussen van jouw liefste praesidium

Michelle – Praeses
Lene – Vice-praeses
Marthe – Ab-actis
Lore – Schachtentemster
Eline – Feestleidster
Gaëlle – PR & Media
Nathalie – Meter