AVC

Logo AVC
Oktober - November - December

Lees ook

September-Oktober

Dag allerliefste dames! We zijn nu een maandje bezig aan het nieuwe AVC-jaar dus het is tijd voor...

Oktober - November - December

Michelle Pairon 19-12-2018 15:49

Halloooo schatjes! 

We zijn ondertussen al aan het einde van ons eerste semester gekomen, de tijd vliegt wanneer je het leuk hebt! Vriendschappen zijn gesloten, wijn en bier heeft rijkelijk gevloeid en de katers hebben we er met plezier bijgenomen. Tijd voor een recap! 

Laten we beginnen met het Cara Kubb Toernooi. Op kennismakingsweekend was dit al een enorm succes, maar ons eigen toernooi was toch echt de kers op de taart. De koning heeft het zwaar te verduren gekregen, het was een spannende strijd maar uiteindelijk gingen Lynn, Rani en Juliette met de Carataart naar huis. 

Na deze geslaagde ledenactiviteit werd het stillaan tijd voor nog een TD. Eind oktober, wat een schande zou het zijn als we hier geen Halloween TD van maakte?! En zo geschiedde, een avondje vol creepy outfits, brain-shots die er ranzig uitzagen maar zo zeker niet smaakte en uiteraard de M-Kids met hun TOPHIT ‘Halloween, is mijn favoriete feest, …’. We knoopten er een verkleedwedstrijd aan vast, iedereen heeft enorm zijn best gedaan maar als winnaar kwam Flor uit de bus, het vriendje van onze schacht Jade. 

Na een korte break voor de KdG-examens besloten we dat we nog lang niet uitgedanst waren. Dan zit er maar 1 ding op, nog een TD organiseren! Vooraf een voordrink met hapjes in onze tempel om er dan stevig in te vliegen op de Wild West (AVC is the best!) TD. Iedereen haalde zijn mooiste cowboyhoed en geruite hemdje boven en samen linedancete we de nacht in. 

Na deze kleppers van formaat waren we eventjes moe, en wilden we eigenlijk vooral chillen. En wat is er leuker dan een filmavondje met uw beste vriendinnen, dekentjes, en pyjama’s, snacks, hier en daar een pintje (of véél pintjes voor wie deelnam aan het drankspelletje)?! Inderdaad, bijna niks. Wij zorgden voor de 3 HIGH SCHOOL MUSICAL films, jullie voor de sfeer en gezelligheid. We’re all-in this together!

Jammer genoeg waren we hierna al bijna aan het einde van deel 1 van dit (tot nu toe ZALIGE) academiejaar. We konden het écht niet laten om nog een laatste keer voor de examens goe kees te gaan en toevallig waren Michelle en Brikkie jarig. Reden genoeg om er nog een TD’tje tegenaan te zwieren. Onze liefste praeses voorzag allemaal lekkere snackjes. Na een paar rondjes 1-2’en duurde het niet lang voor de dansbenen werden losgegooid. Nog eens een supergelukkige verjaardag Mich! I don’t know about you, but I’m feeling 23!!!

Het verdriet en de leegte die we de volgende ochtend voelde kwam niet alleen door de kater, maar ook door het besef dat het er nu écht effe op zit. Dat we achter onze boeken moeten kruipen en enkele weken stevig op ons tanden zullen moeten bijten. 

Maar, liefste dames, niet getreurd. Wij hebben het tweede semester al goed gevuld met ongelooflijk zalige activiteiten. 

• Te beginnen met 12 februari: Winter Wonder Cantus. Ja, ge leest da goe. CANTUS!!! Sommigen onder ons zijn al expert-cantussers, anderen hebben al eens geproefd van deze madness, en dan zijn er ook nog de groentjes. Als dit laatste het geval is, treur dan niet – uw ontmaagding komt eraan. 

• Verder in het semester: Een aantal plezante TD’s waaronder de Strip That Down TD, inclusief stripper, dé Upperdare (tupperware-avond maar dan met seksspeeltjes, oe la la), een kaas- en wijnavond, … 

• 7 mei: Ontgroeningscantus! Na deze cantus mag jij uw lintje op de rechterschouder dragen en ben je volwaardig lid van dé studentenclub van ’t Stad. 

 

Maar, wij kijken het allerhardst uit naar onze citytrip naar BUDAPEST!!! Van 15 tot 18 maart trekken we er eventjes op uit, gaan we op korte vakantie naar de hoofdstad van het mooie Hongarije. Je kan je nog inschrijven voor deze topreis, maar wees snel want de plaatsjes zijn zeer beperkt. Meer informatie op het FB-event. Vraag dit voor kerst, uw verjaardag, uw goede punten, wat dan ook, maar zorgt da ge mee zijt want anders gaat ge pittig balen. 

 

Bedankt allemaal voor de afgelopen maanden, voor jullie enthousiasme en aanwezigheid. Wij genieten allemaal enorm van jullie gezelschap! Succes met de examens, geniet ten volle van de feestdagen en we zien jullie snel terug. 

 

Groetjes en kusjes, AVC

 

Michelle, Praeses

Lene, Vice-Praeses

Marthe, Ab-Actis

Lore, Schachtentemster

Eline, Feest

Gaëlle, PR & Media

Nathalie, Meter