AVC

Logo AVC

Dagdoop

5 oktober is het weer zover: de jaarlijkse doop van de leukste, tevens ook enige, vrouwenclub van 't stad! Dit jaar pakken we het helemaal anders aan. In plaats van een doopweek, organiseren we één doopdag. Om een schacht van AVC te worden moet je daar aan deelnemen. 
De dag die daarop volgt, vertrekken we met al wie wilt (en net gedoopt is) op kennismakingsweekend. We overnachten één nacht op een plek dichtbij Antwerpen met als doel vriendschappen te smeden en het jaar goed te beginnen.

Zoals voordien maken wij geen gebruik van viezigheid, wij behandelen onze schachten met respect en laten ze enkel plezante opdrachten uitvoeren. Uiteraard houden wij ook rekening met de gewenste vochtige versnaperingen. Naast de nodige pintjes - want wees eerlijk, wat is een studentenleven zonder pintjes? - zullen er meer dan genoeg rosétjes voorzien worden. 

Wil je een mooi studentenleven tegemoet gaan met toffe madammen, dan is de doop van AVC iets voor jou! Je maakt hier vriendinnen voor het leven, leert het Antwerpse studentenleven snel kennen en maakt herinneringen die je nooit meer zal vergeten!